Misterioasele OZN uri din piatră descoperite în Volgograd, Rusia

Misterioasele OZN uri din piatră descoperite în Volgograd, Rusia

Mai mult de o duzină de discuri sculptate misterioase găsite lângă Volgograd, Rusia

O echipă de anchetatori din Rusia a găsit mai mult de o duzină de discuri de piatră în regiunea Volgograd din Rusia. La momentul descoperirii, în 2015, echipa susținea că discurile conțin tungsten, un metal de înaltă densitate care are aplicații în tehnologia militară. În timp ce natura discurilor rămâne un mister, OZN ologii au făcut aluzie la faptul că discurile sunt resturi de la o navă spațială veche.

Misterioasele OZN uri din piatră descoperite în Volgograd, Rusia

Disc mare de piatră ridicat de o macara în Volgograd, Rusia. (Bloknot-Volgograd)

Vânătorii de OZN-uri descoperă discuri misterioase în Rusia

Site-ul de știri rusesc Bloknot Volgograd relatează că descoperirea a fost făcută de grupul rus de Ufologie și Critozoologie Kosmopoisk, cunoscut din 2004 ca Organizația Științifică All-Rusian, condusă de Vadim Chernobrov, în timpul săpăturilor din districtul Zhirnovsky din regiunea Volgograd. Vânătorii de OZN-uri investigau în regiune datorită faimei sale pentru apariția fenomenelor misterioase.

În timp ce echipa a descoperit anterior mai mult de o duzină de pietre în formă de disc, recent a găsit una deosebit de mare. „Am găsit deja o duzină de aceste discuri de cel mult un metru în diametru și în Kuzbass un disc de aproximativ doi metri (6,56 ft) în diametru”, a spus Cernobrov pentru Bloknot Volgograd, adăugând că cel mai nou este unic. pentru că este mai mare decât toate celelalte.

„Forma… care seamănă cu imaginea populară a unei farfurii zburătoare, a lăsat să zboare imaginația teoreticienilor conspirației”, relatează International Business Times. „Scott Waring de la OZN Sightings Daily crede că aceasta este o dovadă că extratereștrii există și susține că discul este făcut din tungsten. Tungstenul este cunoscut și sub numele de wolfram și este folosit în tehnologia militară specială.”

 

Echipa de investigații OZN a făcut afirmații generoase despre discurile de piatră, afirmând că ar putea avea o vechime de aproximativ un milion de ani. Când a discutat despre descoperire, Waring of OZN Sightings Daily a explicat: „Mi se pare discurile de piatră pe care le-am văzut în fotografiile NASA pe Marte, ceea ce mă face să concluzionez că acest OZN este o dronă militară, dar probabil că a fost deteriorat în timpul Marte a atacat și a deviat cursul, prăbușindu-se pe Pământ.” Dovezi ale unor drone militare avariate într-un atac pe Marte. Nu mai spuneţi!

Citește și ..  Cimitirul Diavolului din Siberia. Enigma Tunguska

Misterioasele OZN uri din piatră descoperite în Volgograd, Rusia

Obiectul în formă de disc dezgropat  în Rusia de o companie minieră de cărbune. ( ufo2day / Twitter)

Explicații raționale pentru discurile misterioase din Rusia
La începutul acestui an, un alt obiect de piatră în formă de disc a fost descoperit în Rusia de o companie de exploatare a cărbunelui, de data aceasta în bazinul Kuznetsk din Siberia. Relicva ciudată a fost găsită la 40 de metri (131 ft) sub pământ, ceea ce sugerează că este destul de veche. Arheologii care au examinat discul de piatră, care este perfect circular cu un diametru de 1,2 metri (3,93 ft), au declarat că a fost făcut de om.

Din fericire, oamenii de știință de la Muzeul Zhirnovsky adoptă o abordare mai rațională și studiază cel mai mare dintre cele misterioase discuri de piatră pentru a-i determina vârsta și materialul. Unii sceptici OZN cred chiar că discurile nu au fost făcute de om, ci că forma lor este pur și simplu rezultatul eroziunii. Discul mare de piatră a fost expus la Muzeul Zhirnovsky de cunoștințe locale pentru a fi supus unor teste suplimentare, a raportat Bloknot Volgograd în 2015.

(Visited 100 times, 1 visits today)